Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for Leirsund Velforenings håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er leder av velforeningen om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til kontakt@leirsundvelforening.no.

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av velforeningen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet, samt for å sende ut fakturaer og betalingspåminnelser. Når man melder seg inn i Leirsund Velforening samtykker man til at velforeningen kan behandle personopplysningene i tråd med denne personvernerklæringen. Ved avsluttet medlemskap slettes personopplysninger knyttet til medlemskapet.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Leie av velhuset

Via vår nettside er det mulig å booke velhuset til private arrangementer. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere bookingen.